2011-09-26 11:09:22• hírek • Szatmár.ro

Karaoke-buli minden szerdán a Chilly Csárdában

A Royal Team biztosítja az élőzenét a kitűnő, különleges hangulatú karaoke-bulin.

A szatmárnémeti Chilly Csárda Étterem rekordidő alatt a szatmáriak kedvenc étterme lett, amely amellett, hogy folyamatosan kitűnő minőségű, házias jellegű ételekkel várja a vendégeit, újról-újra meglepetéssel tud szolgálni. A nyár folyamán élő cigányzenével szórakoztatták hétvégenként a vendégeket, a Royal Team pedig péntekenként még mindig törzsvendég a a Chillyben - ők örökzöld és mulatós dallamokkal teszik hangulatosabbá az estéket.

A Chillysek most újabb rendezvénnyel várják minden szerdán a szatmáriakat: élőzenés karaoke-buli lesz. A rendezvény 19 órakor kezdődik, a zenét pedig a közkedvelt Royal Team fogja biztosítani. Ha úgy érzed, hogy jó a hangod és meg mered mutatni magad az étterem közönségének, ne habozz! Ha még nem mersz színpadra lépni az sem baj, akkor is jól érezheted magad a Chillyben: a résztvevők a 20 lejes belépő ellenében egy főételt választhatnak a szűkített menüből  - azaz a négy főétel közül -, ráadásul egy pohár bor, sör vagy üdítőital is jár a finom falatok mellé.

Baráti társaságok is foglalhatnak asztalt a jónak ígérkező bulira, egy négy fős asztal az ínyencségekkel együtt csak 70 lejbe kerül, a 8 fős asztal díja 130 lej.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: